15 Eylül 2016 Perşembe

ARTIK GELME


Ne hakla evimizdesin?

Seni davet ettik mi? Sinsice,kimbilir neler planlayarak geldin yine.Mevsimin kışa geçmesine az kaldı.Kışın soğuk şartları sana göre değil.Gerçi o zaman istesen de gelemeyeceksin.

Gelme de zaten.

Bu gece de huzurumuzu kaçırmayı başardın.Bravo sana.Beni,eşimi tedirgin ettin.Bizi boşver ,ikimizi geçtim  hadi,geçtim de savunmasız bebeğimizden ne istiyorsun?

İstediğin apaçık belli.Ama hayat herzaman  senin bencilliğin doğrultusunda sürmez.Kusura bakma.Biz önlemimizi alırız.Şaşkın şaşkın,geldiğin gibi içeri giremeden gidersin.

Sesine tahammülümüz yok ne yazık ki.Müzisyen bir ailenin evinde olduğunu hatırlatırım sana.Nasıl da hep aynı tonda mırıldanmayı başarabiliyorsun.O da bir büyük beceri ister.Kulak falan yok sende.Arada mecburen bizim de sesimiz çıkıyor tabi.Sen bu çıkardığımız pat küt seslerini sana eşlik ediyor,vokal  yapıyoruz ,ardından da tebrik ediyoruz seni diye düşünme.Dürüstçe söylemek gerekirse berbat bir sesin var.Hele geceleri hiç çekilmiyorsun.Lütfen şarkı söyleme.

Sen şimdi otur ve bence dua et bebeğimize…Senin gelmeni engellemek adına çok daha farklı önlemler alırdık da ne yazık ki bunları uygulayamıyoruz.Sağlık açısından zararlı.Bebeğimizin pembe beyaz porselen teni güneşin doğuşuyla bir bakmışız ki sayende gözle görülür değişimlerle dolu benek benek.

Bu sana son uyarım..Artık bizi rahatsız etme.Duydun mu beni? Seni görmek istemiyoruz. Ne kadar akraban varsa bay yada bayan sivrisinek onlara da bu yazıyı oku.

Haydi sana güle güle..

                                                                Merve UTANDI KALKAN/ 15 Eylül 2016